Hue

Hejsan hejsan!

Vi ber om ursakt for lite seg uppdatering men vi har fullt upp! Efter Ninh Binh bar det av till Hue, en historisk stad som ar mycket praglad av vietnamkriget. Vi akte nattbuss dit vilket ar ett jattemysigt satt att resa! Forutom musiken som borjar spelas klockan halv sex (!) pa morgonen och alla Vietnameser som gapar och skriker! Det var iaf valdigt fint att aka in i staden for man kunde se sa mycket fin arkitektur. Husen var valdigt charmiga och speciella! Som tur var hade vi ocksa battre vader!

Efter mycket kamp hamnade vi till slut pa ett hotell och pa formiddagen bar det av pa en mopedtur med guid. Guiden var en knapp kille som agde hotellet. Ju langre tid vi spenderade med honom desto knappare blev han, men roligt var det! Vi akte ut pa landsbygden, sag vietnams aldsta pagoda (tempel) och fick se hur man forr i tiden gjorde rismjol. Vi at vietnamesisk pannkaka till lunch, friterad majs och ris/rismjol tillsammans med groddar, valdigt gott! En specielitet i Hue!


Snygga som fa och redo for en moppetur!


Utanfor Pagodan!Kommentarer
Postat av: Mamma Karin

Vad har jag sagt om trafiken! Ni körde väl inte själva? Snygga hjälmar...

2011-10-09 @ 16:35:37
Postat av: Pappa Lars-Åke

Fräckt!Snygga hjälmar,skulle vilja ha en sån själv.Ser ut som om huset skulle behöva stöttning,men det verkar inte ni behöva.Följer er blogg med stort intresse,ha det nu fortsatt bra.Kramar till er alla!!!!

2011-10-09 @ 17:41:12
Postat av: Hasse

Godkända moppehjälmar kan man tro...;-) Med dagens kalla regniga väder tror jag att jag ansluter på Er resa - kan jag åka som handbagage?

Ha det gott alla fyra!

Kramar, Hasse.

2011-10-09 @ 20:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0