Ninh Binh

Hej hej pa dig min van!
Vi pa riceandnudels befinner oss nu i en mindre stad som heter Ninh Binh. Och har regnar det.... No more words needed typ. Efter Halong Bay (vi gor ett inlagg om det senare) tog vi vid kl 20 buss fran Hanoi och hit. Vi bor pa ett najs hotell for 5dollar/natt per person. Anledningen till varfor vi ville aka hit ar for att man kan hyra cyklar och cykla till ett fint stalle som heter Tam Coc, men eftersom det regnat bada dagarna har har vi inte gjort det, utan mest gatt runt pa stan eller myst pa hotellrummet med yatzy, kortspel och te. Ikvall tar vi nattbussen harifran till Hue som ar en storre stad dar det finns mer saker att se.


Har ar en bild fran var Power Walk igar! Vi hade suttit inne hela formiddagen och atit bade fruksot och lunch pa hotellet (eftersom der regnar) sa tillslut bestamde vi oss for att ga ut och ga vilket var jatte harligt! Vi bgick pa utan att veta vart vi skulle sa vi sag massa saker. Bl.a. ett tempel och en grupp vietnameser som tranade judo (eller natt) ute. Efter prommenaden kopte vi upp mat pa rummet och myste hela kvallen. Pa bilden hade vagen vi gick pa just tagit slut sa vi fick klattra over ett staket in pa okant omrade... damdamdaaaam.


Utanfor ett tempel hade dom byggt upp massa sota minivarldar.

Det ar Karin som skrivit detta inlagg! Nagan ville att vi skulle beratta vem som skriver :) Puss pa er

Kommentarer
Postat av: Hasse

Härligt att höra att allt är väl! Lite ljummet regn kan man stå ut med eller?...;-) Ha det fortsatt gott och njut av alla upplevelser!

Kram, Hasse

2011-10-05 @ 18:33:22
Postat av: Magnus/Millan

Härligt att höra att ni har det bra. Magnus väntar ivrigt på bilder från Halong Bay. Fortsätt att njut.

2011-10-05 @ 19:29:56
Postat av: Moster Astrid

Hej Rebecka, Det är roligt att följa er blogg och se att ni har det bra. Sköt om er och fortsätt ha kul! Kram Astrid

2011-10-07 @ 18:29:46
Postat av: AnnikaF

Tjejer,

ni får inte missa Hoi An!! Jättemysig liten gammal kuststad med strand, marknad, massageställen, manicure, skrädderier, gamla hus mm mm. Där finns också cyklar att hyra.

Det regnar nog alltid i Ninh Bihn, för det gjorde det när jag var där också:-(

Kram AF

2011-10-07 @ 18:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0