El grande finale

Godmorgon.
Vi befinner oss pa varan slutdestination i Bangkok och idag har varit varan sista dag da alla fyra ar tillsammans. Efter att ha rest tillsammans tva och tva genom Malaysia och sodra Thailand mottes vi upp pa on Koh Phangan tillsammans med resten av Thailands backpackers for Full moon party! Darefter gjorde vi ett kort stopp i kungen Bhumibolls hemstad Hua Hin for att sedan aka till Bangkok.
Idag har vi vart pa spa och gjort bl.a thaimassage, ansiktsbehandling och vaxning. Det mesta har varit smartsamt men det gor gott! Ikvall har vi bokat bord pa en mysig vegan/vegetarianrestaurang sa nu haller vi pa att gora oss iordning for sista kvallen tillsammans. Imorgon morgon aker Nathalie och Fanny hem till Sverige och Rebecka och Karin fortsatter resa till Laos och sedan Australien! Alla ar vi nojda med varat val om att resa vidare eller inte men det ska bli lite sorgligt att denna resa tar slut nu. Vi har haft sa kul och varit med om sa mycket :)
Karin, Rodrigo, Nathalie och Aamon pa Koh Phangan!
Lomsk farbror
I Hua Hin fanns ett svenskt konditori dar vi kopte lussebullar, Nathalie, Fanny och Rebecka (Karin var sjuk) gav sig ivag till ett tempel och hade lussefika pa sjalvaste Lucia.
Bangkok. Belysningen ar inte for att julen narmar sig utan for kungen!
Koh san road, runt denna gata bor de flesta backpackers och vi ater Pad Thai for 30 bath varje dag.
Kvallsmys
Uppe pa "Sky Bar" som var pa toppen av ett lyxhotell! Fantastisk utsikt over Bangkok. Vi gjorde oss fina och kopte varsin svindyr drink, ska det va sa ska det va! Sen fick vi skrapa ihop vara pengar och ta tuktuk hem..
Tack for oss!!

Kommentarer
Postat av: Ingela (Nathalie's mamma)

Tack för en mycket underhållande reseblogg, förstår att ni är nöjda med er resa. Ni har varit fantastiska på att ta er fram och hitta ställen, men nu skall det bli gott att få hem Nathalie!!! Ni som reser vidare får ha en fortsatt trevlig resa hoppas vi får följa er vidare. Kram på er alla!!!

2011-12-19 @ 20:07:01
Postat av: Mamma Karin

Tack för att vi har fått följa er på Bloggen. Det har varit så roligt att läsa om allt ni har upplevt.

Välkomna hem Fanny och Natalie!

2011-12-20 @ 16:42:28
Postat av: Linda (Karin's mamma)

Ni har verkligen gjort en grande resa tillsammans och samtidigt hållt oss hemmasittande glatt informerade. Eloge till er tjejer!

2011-12-21 @ 09:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0