Vi lever...

...eller gor vi det?
Skamt och sido! Forlat for seg uppdatering fran mig och karin har pa bloggen, vi har haft fullt upp har i Malaysia men nu antligen har vi kommit till skott for lite bloggande!
Efter Melaka drog vi till Kuala Lumpur, checkade in China Town, Botanical garden och de lyxiga kopcentrumen! Det blev aven ett besok pa deras valdigt fina sjukhus, da karin hade fatt infekterade sar. Hon ar lakt och fin nu sa no worries! Efter Nagra dagar akte vi vidare till Pangkor som ar en fatastisk o, norr om KL. Ganska oupptakt med fina strander och mycket natur. Vi gick pa ljungeltrekking med en local och var van fran Belgien, latade oss pa strande och hangde pa vart grymma hostel! En dag gick jag med ett gang runt hela on vilket tog ungefar atta tim. Vi gick igenom fiskebyar, at farsk frukt och fisk samt snackade kultur! Mycket givande vandring! Karin Tog cykeln till Pangkor Town for att handla frukt!
Varat nasta stopp blev Cameron Highlands som var fantastiskt. Karin bloggar om det senare. Nu befinner vi oss i Penang. Vi chillar lite har med bl a Annie fran Australien samt Aemen fran England. Jag, Karin och Annie fick namligen skjuts hit av ett Malaysianskt par vi motte i Cameron Highlands. Dom var for snalla! Lyxbilresa i fem tim innehallande gratis middag pa restaurang, hembakade kakor och mycket harliga disskussioner! Efter Penang beger vi oss ocksa till Thai for sol och bad!
Juldekorationer i mangder pa Pavillion i Kuala Lumpur!
En tatuering fick det bli!
Paradisstrander pa Pangkor island!
Frulle pa Nazri Camp!
Citerar Toom fran Belgien "Bleeding barbie in the jungle"
Hemma hos var local friend, han bodde mitt i ljungeln typ.
Vi hittade vara egna strander!
I bilden pavag till Penang, inte mklt serious acting pa den resan vill jag lova!
Familydinner i Ipoh, vi at deras "paradratt" som bestar av kyckling, ris i olja samt kott och fiskbullar. Till det fick vi isthe, rena lyxmiddagen!
Har knappt fatt med en tredjedel av det vi gjort men nu vet ni iaf vad vi haft for oss och att vi faktiskt lever!
Kram Nathalie

Kommentarer
Postat av: johanna haapala

Hej tjejer! Åh va roligt det är att se era bilder! Jag kommer ihåg just de där köpcentret i KL, det var helt galet med julpynt!! Det var det ju i och för sig överallt i den staden. Så fint! Vi var också på Pankor Island-fina fina stranden! åh!Jag hoppas du har det bra...det verkar ju så!! Jag längtar tills du kommer hem Fanny så vi kan ses hemma hos Kajsa du och jag och Johanna, och lilla Olle får ju också vara med såklart. Och vi kan snacka RESA!! ÅH! Johanna kommer hem den 21:e dec. När kommer du??? KRAMAR TILL ER! //Johanna

2011-11-25 @ 20:17:52
Postat av: Katie

Nathalie har du tatuerat dig???? Fick aldrig se resultat här? ;)

Härligt att ni kunde åka med dem i deras bil å gratis middag är aldrig fel!!! :D snacka om nice!!!

Hoppas såret på foten läker bra!Igår hade vi storm här, det både blixtrade och åskade?! I november!!!! xD blåste så det rungade i väggarna!Ha det så bra nu och var rädda om er!

Puss å kramar,

Katie

2011-11-26 @ 11:37:57
URL: http://katierebekah.blogg.se/
Postat av: Ingela (Nathalie's mamma)

Blev det de efterlängtade svalorna, eller?

2011-11-26 @ 23:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0