Highlands

Hej! Jag och Fanny befinner oss pa ett stalle som heter Cameron Highlands mitt i Malaysia, bedarande liten stad med mojligheter till vandring, mys, god mat och slappande. Vi har knappt gjort nagot sen vi kom hit, vi spenderar eftermiddagarna pa Starbucks och planerar infor Thailand. Vi har vandrat i djungeln (Fanny bloggar om det snart) och kollat jordgubbsplantager, teplantager och lart oss jaga med blasror. Starbucks har jultema och spelar jazziga latar och klimatet har ar som en svensk sommardg (riktigt mycket kallare an vi ar vana vid alltsa) vilket betyder att vi kanner oss som hemma och tar pa oss raggsockor och filtar och dricker varm choklad. Kanns som att vi bott har ett tag, alla pa stan halsar pa oss och vet vilka vi ar (pa gott och ont.) Vi bor pa varldens mysigaste guesthouse som heter Father's guesthouse. Huset ligger uppe pa ett litet berg och har en egen trappa uppfor berget man kan ta om man inte vill ga in huvudingangen. Galna wow-spelare pa internetkafeerna men annars ett sjukt trevligt stalle att vara pa! I morgon aker vi vidare till Penang :)


Muslimskt rockband hade konsert, sjalvklart var man pa plats!


Fannys pappa? Stadens coola cowboy


Father's Guesthouse. Utanfor hanger blommor och en av killarna pa hotellet bjod oss och nagra engelska tjejer pa "Magic Water" en kvall (inget happy water har inte) som ar vatten som producerats i blomman och smakar jatte sott och gott!


Unnar oss lite indisk mat ibland, helt himmelskt gott och killarna pa restaurangen ar lite kara i oss sa vi far gratis vatten till maten (riktigt lyxigt faktiskt.)


Utsikt och morgonsol


Teodling och tefabrik


Jordgubbsfrosseri (ett paket 14 kronor, rena ranet.)


Lite coola poser med mina nya homies


Lite trevligt folk vi traffat har fran olika delar av Europa. Alla utbyter erfarenheter och vi har fatt massa bra tips om Thailand. Har kakar vi middag och drog sedan vidare till puben i stan dar de spelar Cher och har lila inredning (den enda puben som finns, vi hade inget val.)


Gratis smakprov pa Starbucks (vi forsoker kvarhalla backpacker-andan och leva billigt ju)

Hare gott! Rebecka



Kommentarer
Postat av: Hasse

Häftiga bilder! Trevligt att Skypea med dig också!

Vi hörs snart igen! Kram o hälsa Fanny!

2011-11-16 @ 23:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0