Jungle trekking

Vi fick ta oss med grymma jeepar en timma fran byn innan vi med egna ben tog oss over bamboobroar och liknade genom en fantastiskt fin djungel. Vid forsta stoppet med jeeparna blir vi ordentligt tillsagda att gruppen maste halla ihop sa ingen villar bort sig och blir spetsade av en bamboo. Vi fick ocksa veta att det aterstog mellan en halv timma och en och en halv timma tills vi var framme dar trekkingen skulle borja. Detta hangde pa hur villiga vi var att hjalpa till och putta bilen uppfor en lang brant backe (las: ingen vag) i lervalling. It's going to be bumpy riiiiiiide!!! Alla sju passagerarna i bilen holl sig krampaktigt fast i satena och vi forstod da varfor det var stor hal i dom. Bredvid oss sitter det en kille som sag ut att va vildmarks-snubben till att borja med (men vi tankte snart om..), under the bumby ride filmar han sig sjalv till predikan; fuck, fuck, fuck, baby, shiet, baby, baby, fuck.... Ett underhallande inslag om en bara under en kort tid.
Alla var mer eller mindre fulla av gyttja nar trekkingen borjade. Vi sag fina vattenfall, sma djur och varldens storsta blomma (som tydligen egentligen ar en svamp, men det hor inte hit..)


Bagaalallalalalallallalalaa


Rebecka tog den smidiga vagen...


Dods bro.


Ackel men snygg.


Klad pony!


Acklig men fin.


Fina vattenfall man oftast kan bada i men pga. monsun sa gick inte de nar vi var dar.


Varldens storsta blomma, halv dod.


Acklig men god.


Fin bil. Fin dag.


Lerigt o gosigt.


Jag och Hells Angels-farfarn med snurr pa baltet.

// Fanny

Kommentarer
Postat av: Millan

Vilka upplevelser ni har. Ni ser verkligen till att ni får ut mycket av resan och inte bara ligger på en strand. Kram på er

2011-11-16 @ 11:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0